Бившата на Румен Радев се подмлади заради нова любов

Бившата на Румен Радев се подмлади заради нова любов
5 (100%) 1 vote

Бившата на Румен Радев изглежда с 10 години по-млада

Бившата съпруга на Румен Радев – Гинка Кесякова сияе до новия си любим. Експоловинката на президента се подмлади заради гаджето си.

Гинка е почитател на естествената красота. Въпреки, че е заобиколена от фризьорки и гримьорки, досега тя не се вслушваше в съветите им и категорично отказваше да се възползва от постиженията на естетичната медицина.

Гинка Кесякова разчита на здравословно хранене и много спорт в грижите за външния си вид. Но заради новия си любим, тя реши да направи нещо, на което не се е решавала досега.

Бившата съпруга на Румен Радев си сложи ботокс и опъна до съвършенство бръчките на челото. Този ефект е невъзможно да се постигне само с качествена козметика и здравословно хранене. Гинка не съжалява за решението си и е много доволна от резултата.

При нея ефектът ще се задържи повече от обичайното, тъй като тя не пуши. За разлика от Деси Радева, която е страстен почитател на тютюна.

Откакто Румен Радев е на поста президент, бившата му има нов любим. За него не се знае много. Известно е само, че е доста по-млад от нея. Но разликата във възрастта им не се забелязва, тъй като самата банкерка също изглежда по-млада. След ботокса тя успя да заличи още поне 10 години от лицето си, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар