Биляна Гавазова на нож с любимия си

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова и Тодор са пред раздяла

Биляна Гавазова и любимият й Тодор са пред раздяла. Скандалите между тях вече са се превърнали в ежедневие. За да не влошава положението, водещата се опитва да прекарва колкото се може повече време далече от любимия си.

Зеленооката красавицата почти не се прибира в семейното жилище. Преди година тя и Тодор се сдобиха с общ апартамент в столицата. Въпреки, че двамата така и не сключиха брак, живеят като истински съпрузи.

Но от няколко седмици водещата няма особено желание да се прибере у дома. След работа тя не бърза да се прибере вкъщи. Вместо това Биляна Гавазова отпрашва в различна посока. Тя прекарва голяма част от свободното си време в дома на своята сестра.

Репортер на „Ретро“ засече водещата на път към дома на сестра й. Когато стигна пред жилищната кооперация, тя проведе телефонен разговор. Вероятно се е обадила на кака си Елмира, за да я уведоми за пристигането. След като приключи телефонния разговор, Биляна Гавазова влезе в кооперацията. Тя остана там до тъмен здрач. Не е ясно кой е прибрал сина й от детска градина.

На работното си място телевизионерката няма приятелки, с които да сподели проблемите си. Единственият й близък човек е нейната сестра. В тийнейджърските си години двете не били особено близки. Но след преместването им в столицата се сближили, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар