Задава се още една сватба в семейството на Росен Плевнелиев

Гласувайте за статията

Още една сватба се задава в семейството на Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев се стяга за втора сватба. Датата за събитието все още не е обявена, но бившият президент отново е на вълна сватба. Най-големият му син Асен, който е плод на любовта му с Юлияна, вече мисли за важната крачка.

Младежът, който е студент зад граница, откри любовта в лицето на привлекателна блондинка. Изгората на Асен Плевнелиев следва в България и заради нея той се прибира всяка ваканция в родината.

Наследникът на Росен Плевнелиев не е привърженик на модерните начини за комуникация и не паради с връзката си в социалните мрежи. Въпреки това, той не се сдържа за рождения ден на любимата си и сподели в мрежата, че много я обича. От поста му става ясно, че двамата се обръщат един към друг с „бебе“.

Въпреки, че все още му е рано за брак, синът на бившия президент е категоричен, че е открил голямата любов. И много скоро той ще отведе любимата си до олтара, пише Хот арена.

За пръв път миналото лято младежът избра да прекара лятната си ваканция с приятели, а не с майка си или с новото семейство на баща си. Противно на всеобщите очаквания наследникът на Плевнелиев избра хотел в Созопол, а не къщата на баща си в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар