Джеф Безос и Макензи разделиха богатството (Вижте как приключи най-скъпия развод в света)

Гласувайте за статията

Джеф Безос и Макензи окончатено се разведоха, бившата му получи 36 милиарда долара

Джеф Безос, който е най-богатия човек в света и неговата съпруга Макензи окончателно се разведоха. Двамата са подписали споразумение кой какво ще получи след раздялата.

Обществеността не се интересуваше каква е причината за развода. А по-скоро с колко ще се облажи съпругата на собственика на Амазон. Преди часове стана ясно, че делото е приключило. В Туитър Макензи обяви, че е благодарна на Джеф и му изказва подкрепата си. Като се надява, че ще останат приятели и ще отглеждат заедно децата си.

Снимка: spletnik.ru

А колкото до финансовата страна на раздялата за съжаление бившата на Безос не успя да стане най-богата жена в света макар такива да бяха очакванията. Тя ще получи 36 милиарда долара. Като 75 процента от Амазон остават за Джеф. Тя му отстъпила акциите от вестник The Washington Post и от компанията за космически полети Blue Origin.

Сега богатството на Безос се оценява на 95 милиарда долара. А Макензи ще стане четвъртата по състояние жена в света според класацията на сп. Форбс.

Да припомним, че съпрузите сложиха край на 25-годишното си съвместно съжителство след като стана известно, че основателя на Амазон се среща с друга жена. Бившите съпрузи имат четири деца. Те са родители на трима синове и една дъщеря. Която е осиновена, предават от електронното издание за светски новини spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар