Стана ясно каква заплата получава Слави Трифонов

Стана ясно каква заплата получава Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Вежди Рашидов разкри колко получава Слави Трифонов

Вежди Рашидов скочи на Слави Трифонов. Депутатът заяви, че всяка публична личност трябва да обяви доходите си. Той поясни, че в това число са не само политиците, но и тв водещите.

Политикът заяви, че всички трябва да са честни пред обществото. Той попита дали един човек има възможност да направи нещо, при положение, че друг си играе с достойнството му пред цяла България и го оплюва в ефир. Вежди Рашидов допълни, че в този случай единият забогатява, а другият остава омаскарен.

Във връзка с това депутатът направи разкритие за заплатата, която получава Слави Трифонов. Той разкри, че шоуменът получава 15 000 лв месечно, докато един депутат е със заплата от 4500 лв.

Вежди Рашидов заяви, че е нормално всички да бъдат прозрачни и честни пред обществото, пише Марица.бг, позовавайки се на „24 часа“. Депутатът допълни, че самият той продава картините си на цена между 5000-6000 евро.

Професор Станилов от Обединени патриоти подкрепи колегата си и заяви, че трябва да се събудят и медиите, тъй като много от тях представят фалшиви новини и никой не им търси сметка.

Вежди Рашидов е категоричен, че границата вече е премината и трябва да се намери начин за контролиране на създалата се ситуация, допълва изданието, позовавайки се на думите му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Стана ясно каква заплата получава Слави Трифонов”

  1. баба Гуна

    апр. 05. 2019

    Веждичка, наздраве!!!! Като те гледам на снимката, май не си си допил ракийката!! А за това колко получава Слави – нямаш думата – той тези пари си ги заработва, ако не ги заработи, никой няма да му ги даде!!! Що се отнася до „обгърнатите от всенародната любов“ наши дИпутати – ша ма извиниш, ама, първо, не ни трябват повече от 50-60 депутата, второ, 90% от тях не заслужават и един лев заплата, защото практически не работят!!!! Аре наздраве!!!!!

Добавете коментар