Вижте доведената щерка на Гала (ФОТО)

Вижте доведената щерка на Гала (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Доведената щерка на Гала няма късмета на Мари

От първия си брак бившия съпруг на Гала – Константин Будев има дъщеря на име Аня. Младата дама няма късмета на по-малката си сестра Мари. Аня заработва по столичните барове, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Тя се изявява като водеща на различни развлекателни програми. За щастие на баща й работата не е свързана с контакти с танцьорки и жени с непристойно поведения. Аудиторията на Аня е предимно образовани хора, които разпускат след работа, участвайки в игри с въпроси. Доведената дъщеря на Гала задава въпросите, а накрая обявява отговорите и определя победителя.

За разлика от нея Мари е галеница на съдбата. Единствената дъщеря на Гала се изявява като редактор на собствен сайт и като звезда в интернет сериал. Въпреки късмета, който има Мари, Аня не й завижда. Двете момичета се разбират много добре. Същото не може да се каже за Гала и Аня.

Младата дама не понася втората съпруга на баща си и не обича срещите с нея. И когато все пак се наложи да се срещне с нея, Аня винаги спазва дистанция. Тя не желае да се парадира и с факта, че е доведена дъщеря на известната водеща, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар