Рушат къщата на БИГ Брадър (Шоуто окончателно аут от ефир)

Гласувайте за статията

Къщата на БИГ Брадър ще бъде съборена, в двора на звездния дом цари голяма бъркотия

Къщата на БИГ Брадър тъне в мизерия. Домът в Нови хан, в който много звезди прекараха месеци в изолация по време на шоуто е потънал в забрава и му престои да бъде разрушен.

Къщата на БИГ Брадър в Нови хан
Снимка: ХотАтрена

Шоуто на Големия брат окончателно е изхвърлено от ефира на Нова телевизия. В двора на звездния дом, в който бе специално обзаведен за  съквартирантите са изхвърлени всякакви боклуци. Които са били използвани за техните мисии през миналия сезон на предаването.

Заради небивалия нисък и рейтинг на последния сезон на БИГ Брадър през 2018 г продуцентите и шефовете на Нова тв решиха да не излъчват формата повече. Даже новината, че Къщата на звездите ще бъде разрушена не впечатли и не натъжи зрителите.

След като Златка Райкова, Благо Георгиев Джулиана Гани и другите нашенски знаменитости не успяха да спечелят вниманието на публиката стана ясно, че интригантското шоу се е втръснало на драгия зрител. Още повече, че скандални играчи като Никита Джонсън и гримьора Валентин Кулагин никак не за пример на младото поколения, което основно следи БИГ Брадър.

Така, че едва ли някой ще се разстрои, че култовата Къща ще бъде срутена, а освободения терен в Нови хан ще се използва за нов вид шоу, предават от електронното издания за светски новини hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар