Валя Ахчиева се гласи за шеф на БНТ

Гласувайте за статията
Мадам „Открито“ Валя Ахчиева ще участва в конкурса за шеф на БНТ догодина

Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение да се предаде без бой – пише в. „Уикенд“. Ветеранката на националната телевизия, която в момента е в неплатен отпуск след скандала с предаването й „Открито“, обаче не мечтае да се връща на екран, а е решила да сложи край на търчането по институции. Журналистката ще се цели нависоко – директно в шефското място на националната телевизия – твърди изданието, като се позовава на нейни колеги.

Валя Ахчиева възнамерява да се яви на конкурса за генерален директор на медията догодина, когато изтича договорът на сегашния шеф Коко Каменаров. Затова и вече си прокарва пътечка – подготвяла си нужния набор от документи, започнала е трескаво да пише нова концепция и най-важното – впрегнала е всичките си връзки, за да намери подходящ покровител. В коридорите на БНТ се шушука, че мадам „Открито“ вече е напът да си осигури мощен гръб – този на влиятелен олигарх, близък до едно от лобитата на властта.

„Ахчиева няма да си остави магарето в калта, а и винаги е имала връзки в едрия бизнес. Покровителите й няма да я изоставят“ – коментират завистливо колегите на поелата към висините на БНТ журналистка.

Самата Валя Ахчиева е твърдо убедена, че има качества не само на топ разследващ репортер, но и на голям мениджър.
„Работя в БНТ 30 години, знам кътните зъби на тази медия. Мога да се справя с всичко“ – коментира журналистката.

Валя Ахчиева има повече от 30 години в БНТ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар