Селин Дион: Не съм анорексичка!

Гласувайте за статията

Селин Дион опроверга слуховете, че има проблеми с теглото, отрече да е анорексичка

Селин Дион отрече слуховете, че има проблеми с теглото. Певицата заяви категорично, че не страда от такова заболяване, нито пък има други проблеми. Тя допълни, че една от причините да е малко по-тънка в последно време, е именно факта, че танцува. И на това се дължи рязкото й отслабване.

„Не съм болна. Не мисля, че съм много по-слаба. Просто тренирам повече. Танцувам с Пепе Муньос по 3 – 4 пъти в седмицата. Не считам за необходимо да се доказвам пред индустрията, феновете или пресата. Вече съм се доказала“, заяви още изпълнителката.

„Да, може би съм малко по-тънка“, споделя още Селин. „Но съм добре, нищо ми няма. Всичко е наред“, споделя още Селин по този повод.

Певицата споделя още, че не се придържа към някаква строга тренировъчна схема, за да остане във форма.

Селин разкрива още, че все още преживява загубата на съпруга си Рене Анджелил. Двамата бяха заедно повече от 20 години и имат три деца. Селин споделя, че тя продължава да живее, но й е било изключително трудно.

„Струваше ми много усилия да намеря сили в себе си, за да продължа. Ние не можем да спрем да живеем“, казва още Селин. „Продължавам напред. Всеки ден си казвам: Днес е първият ден от началото на живота ми, защото имам защо да живея. Гледам децата ни как растат и ги обичам. И често си мисля: Боже, справили сме се страхотно. И аз съм толкова горда“, споделя още Селин по този повод.

„Имам тази сила, която настъпва със зрелостта“, казва още 51-годишната певица. Освен това Селин признава, че вярва в любовта.

Селин Дион сн. Уикипедия

Селин Дион сн. Уикипедия

„Аз съм влюбена. Но това не означава, че съм длъжна да се омъжа отново. Когато видя дъга, залез, красив танц, когато излизам на сцената… Аз съм влюбена. И правя всичко с любов“, завършва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар