Гери Дончева проговори за връзката си Димитър Динев (Заедно ли са?)

Гласувайте за статията

Гери Дончева разкри какви са отношенията й с бившия на Емануела

Гери Дончева проговори за връзката си с бившия на Емануела – Димитър Динев. От известно време в медийното пространство се пише, че Дончева и Динев имат много повече от приятелски отношения. А така ли е всъщност, Гери реши да разкрие в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Думите й са предадени без редакторска намеса.

„Уважаеми зрители, през годините моето име се утвърди като еталон за класа, успех и анти-скандал. Всичко, което екипът ми и аз постигаме е с упорство и НЕУМОРЕН ТРУД. От известно време в ЖЪЛТОТО публично пространство се появява информация, която има за цел да опетни не само моето име и репутация, а и тези на мой добър приятел – Димитър Динев. Тъй като ви уважавам безкрайно и се ползвам с доверието ви десетки години съм длъжна като публична личност да ви държа в течение с ИСТИНАТА! Истината както винаги е само една и вие ще я получите от МЕН, защото аз държа на ВАС!“, пише Дончева.

„С Димитър Динев имаме чисто и истинско приятелство, но не и интимност, никога не сме имали такава, както се твърди упорито! Спекулациите, че съм била с него на екзотичните дестинации, от които публикувах снимки, са абсолютно безпредметни и бездоказателствени, защото всъщност авторът на тези снимки е друг човек!“, споделя още тя.

„В инстаграм профила ми ме попитахте кой е автор на тези снимки (визирайки кадрите от екзотични дестинации), отговорих “Ето го. Едно младо момче.” Ето я и цялата снимка, с лицето на момчето. Очевидно това НЕ е Димитър Динев. С Митко се чух вчера по този въпрос и сме единодушни в становището си, че спекулациите с нашите имена надминаха всякакви граници!“, казва още Гери Дончева, опитвайки се за разясни ситуацията на своите фенове в социалната мрежа Фейсбук.

Гери Дончева отрече, че има връзка с Димитър Динев сн. ХотАрена

Гери Дончева отрече, че има връзка с Димитър Динев сн. ХотАрена

Тя казва също, че ако някой се интересува от нещо, свързано с нея, винаги може да я попита лично. А Гери е готова да му отговори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар