Ирена Милянкова съсипана след поредната раздяла! (не иска да вижда никого)

Ирена Милянкова се скри на село след раздялата с мъжа си Никола
0

Ирена Милянкова не иска да се среща с хора след поредната раздяла!

Манекенката Ирена Милянкова се скри на село. Красавицата замина за родното си село край Разград. Знаем, че тя се раздели и с втория си съпруг Никола Чолаков и в момента не си вдига дори телефона.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова се скри на село след раздялата с мъжа си Никола

Нейни приятелки от модните среди коментират, че не им се обажда и не поддържа никакви контакти с тях. Явно Ирена Милянкова е решила по свой начин да се пребори с тъгата си.

Хубавицата бе омъжена първо за свързания с подземния свят Росен Чолов – Чолата. Скандалният бизнесмен, замесен с бизнес с манекенки, има четири деца от нея.

Двамата се залюбват, когато родената в Разград девойка започва работа в модна агенция „Визаж” още на 15 години. И много скоро след това ражда две деца на свързания с подземният свят бивш ръгбист.

Връзката им е много бурна и взривоопасна. Те на няколко пъти се разделяха и събираха. Милянкова имаше връзка, по време на брака си с Чолата, с американски режисьор, който идва у нас и после с него заминава в Ню Йорк.

После се върна в родината и помоли съпруга си да я прибере. Моделката нашумя и покрай участието си в сериала „Под прикритие”, където завързва бурен любовен романс с Мариан Вълев – Куката.

Росен Чолов пък имаше връзка с бившата мис България 2006 Славена Вътова, като харчел луди пари по скандалната мадама и не давал и лев в къщи. Ирена Милянкова се оплаквала, че нямала пари с какво да изхранва четирите си деца.

След като мъжът й влезе в затвора с обвинение с търгуване със свежа плът и склоняване на момичета да проституират тя се разведе с него. И по-късно се омъжи за брокера Никола Чолов. От него роди още две деца.

Бизнесменът в продължение на 13 години работи в съседна Гърция и се занимава с продажба на луксозни недвижими имоти. С шестте деца и двете деца от първия брак на втория й мъж семейството отглеждаше общо осем наследника.

Но наскоро тя се раздели и с него. Причината за раздялата им не е ясна, а бившата манекенка изчезна от публичното пространство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.