Порасна й работата: Цвети Стоянова забърса богаташ, но… женен! (виж тук) Преглеждания: 4921

Цвети Стоянова заряза гаджето заради богаташ
0
5/5 - (1 vote)

Цвети Стоянова забърса богаташ, но женен!

Цвети Стоянова си хвана олигарх. Бившата гимнастичка се е разделила с гаджето си Александър Любенов, с когото имаха дългогодишна връзка. Оказа се, че шампионката въртяла любов с бизнесмена повече от половин година.

Цвети Стоянова
Цвети Стоянова заряза гаджето заради богаташ

Новият любовник на Цвети бил много богат, занимавал се със строителство и имал апетити към политиката. Двамата се запознали на светско събитие, като отначало било невинен флирт и после той прераснал в страстна любов.

Цвети Стоянова спазвала дистанция, защото си имала приятел, но богаташът бил доста напорист и не я оставил на мира. Тя бързо попаднала в лапите на олигарха и вратарят на Локомотив-София много скоро разбрал за авантюрата им. Но гимнастичката била тази, която сложила точна на отношенията си с футболиста.

„Сашо буквално й падна на колене, плачеше и я молеше да се върне при него, беше готов да й прости. Но тя вече не е същата“, разказват свидетели на развръзката.

Запознати от светските среди твърдят, че шампионкатата е настъпила коренна промяна. Тя шашвала всички с надменното си поведение.

„Не може да се говори с нея. Вирнала си е носа, все едно е хванала Господ за шлифера. В обкръжението й са само от милионер нагоре“, възмутени са нейни стари познайници.

Според тях причината е в рязката промяна на стандарта й на живот. Новото й гадже не спирало да я глези. Те постоянно ходели по луксозни ресторанти и круизи, каквито вратарят не можел да си позволи.

Богаташът бил много галантен и добър, но имал и недостакък… имал си съпруга. Цвети Стоянова обаче нямала претенции към семейното му положение. Защото на този етап тя не искала брак и деца.

Гимнастичката и футболистът имаха дълга връзка, дори се заговори за брак. Александър Любенов бе до нея в най-тежкия момент – когато през 2016 година направи опит за самоубийство.

Според една от версиите Цвети скочила от 6-тия етаж, защото я изключили от европейското първенство. Според друга, защото Любенов й изневерил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.