Ти да видиш: Мис Тигрова срещнала принца, вече е обвързана! (виж тук)

Мис Тигрова се фука с новото си гадже, разкошен бил
0

Мис Тигрова се похвали, че е намерила своя принц!

Мис Тигрова най-после се кротка. Скандалната мадама се изфука, че си е намерила истински мачо. Еротичната танцьорка го нарича „моя принц” и не спира да праща целувки в социалната мрежа.

Мис Тигрова
Мис Тигрова се фука с новото си гадже, разкошен бил

Стриптизьорката Мая Салмова, както е истинското й име, отказва да разкрие неговата самоличност. Едно е ясно, любимият й се грижи за нея всеотдайно.

Девойката не спира да се наслаждава на лукс и екстри. Те е на почивка в луксозен хотел в Боровец, разхождат се сред природата и се пускат по ски пистите. Това тя документира в любимата си социална мрежа.

Доскоро Мис Тигрова твърдеше, че й дошло до гуша от българските мъже.

„Те са едни селяндури и боклуци. Слагат примамки в началото, че са умни, красиви и богати, а после започват да ми искат пари… Какви мъже са това? Никакви!”, избухна интернет сензацията през февруари.

Месец по-късно Мис Тигрова вече е променила мнението си и се къпе в любов. Много от феновете подозират, че новото й гадже е ски инструктор.

Преди време интернет маниачката имаше връзка с възрастен семеен мъж. Ревността на палавницата бе толкова силна, че тя се опита да разбие семейството му с клипче, на което двамата се гушкат похотливо.

След скандалните разкрития на „Цецо Боклука”, както го наричаше по-късно танцьорката, чичко паричкото я заплаши със съд. По-късно девойката се оплака, че той я пребил.

На танцьорката открай време не й върви в любовта. Мая дори обяви онлайн кастинг, за да си намери гадже.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.