Венци Мицов изригна заради Мартин Карбовски! (разтърси мрежата) Преглеждания: 3332

Венци Мицов застава зад Мартин Карбовски
0
5/5 - (1 vote)

Венци Мицов се обяви в подкрепа на Мартин Карбовски!

Рокаджията и общественик Венци Мицов скочи бесен след случилото се с Мартин Карбовски. А именно „изненадата“ на Фейсбук, който без причина изтри всички профили на журналиста, сайтовете и предаванията му. Ето какво заяви Мицов преди минути:

Мартин Карбовски
Венци Мицов застава зад Мартин Карбовски

„Имаше един момент от живота ми, в който никой не печаташе текстовете ми. Тогава Марто Карбовски ми се обади и ми заръча да правя по два текста седмично за сайта Лентата ком.

И аз писах за Лентата в продължение на две години. Никога не са ми променяли нито вдна запетая. В този сайт цензура нямаше.

По-късно, когато спрях да пиша, екипа на Лентата отново публикуваше мои статуси, а един виден корифей от Да България веднъж започна да ме атакува, че трябвало да се отрека от тоя сайт, понеже били написали там нещо за него.

Ами не, не се отрекох от текстовете си, нито от Лентата. Нито ми пука какво мисли някой неотроцкист, маскиран като борец срещу MAFIQTA.

И няма никакво значение, че не споделям част от идеите на Мартин. Нито пък за него е имало значение, че не споделя част от моите такива.

Днес гледам, че някои хора се радват за екзекуцията на няколко от фейсбук страниците на Карбовски.

А аз ще кажа така – не споделям твоето мнение, но бих умрял, за да можеш ти да имаш правото да го споделяш. Съпорт за Мартин Карбовски!“, призова Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.