Наталия Кобилкина: На мъж не се казва всичко! (виж съвета й за свалки)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина не може да се свърти у дома и това си е!

Сексоложката Наталия Кобилкина не изневерява на себе си, дори и като родилка. Украинката така и не може да се свърти у дома при бебето и мъжа си Такис Дретакис. А упорито продължава да прави семинари и да набира кандидатки за ученички.

Наталия Кобилкина

Палавата Наталия Кобилкина ги разбира тези работи…

Този път тя е решила да просветлява жените в тайните на свалките и флиртовете. И да им разясни как, аджеба, се става фатална жена. Първото правило било – без много излишни приказки. Ето какво съветва Наталия:

„На мъж не се казва всичко. Той не е най-добра приятелка, а мъж, партньор и любовник. Жените, които изливат водопад от думи на мъжете си, ги отблъскват.

Не може да се говори за всичко, да се разказва всичко и да искаме мъжете да ни харесват. Знам точно какво и как да се каже на мъж, че да го привлечем, да не иска той да си тръгва от нас.

Правя един семинар за привличане на мъже, в който ще ви обясня точно това: Как да промените нагласата си спрямо мъжете и да имате горещи любовници и партньори.

Запишете се в курса, може да дойдете на живо или да ме гледате онлайн, вие решавате. Очаквам ви!“, обяви Наталия Кобилкина в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар