Корнелия Нинова заряза бащинията си (Вижте в каква порутена къща живее майка й)

Гласувайте за статията

Бащиният дом на Корнелия Нинова истинска съборетина, къщата е пред разпад

Родният дом на Корнелия Нинова в Мизия е в окаяно състояние. Лидерката на БСП е зарязала къщата, в която се е родила и не е правила ремонт от както се е споминал татко й. Състоянието на имота е в плачевно състояние, кахърят се комшиите й.

Снимка: Ретро

Майката на шефката на левицата Маргарита живее в дома, но на пръв поглед изглежда, че сякаш е изоставен.

Мазилката на едноетажната сграда, която е червена вече съвсем е избледняла. Улуците й са ръждясали, а ламарините на покрива не са укрепени и всеки момент могат да се откъснат при някоя буря.

Снимка: Ретро

Оградата на имота на места е паднала, а с пукването на пролетта дървета и храсти я превземат и изглежда, че дворът е разграден.

Съседите на леля Маргарита се чудят и маят дали тя самата не иска да ремонтира дома или пък Корнелия отказва да й даде пари и да стегне и освежи бащинията си.

Майката на Корнелия Нинова
Снимка: Ретро

Известен е обаче факта, че когато Нинова се прибере в родното си място не отива първо при майка си, а се отбива при свекървата. Която живее през  няколко къщи. Комшиите я одумват, че никога не спи в родния си дом, а предпочита при Дафинка.

Самата лидерка на БСП не веднъж е разправяла, че е изключително превързана към майката на мъжа си.

Скоро стана ясно, че родителката й е станала член на БСП. Тя получила партийна книжка от местното ръководство като се записала официално в партията не щерка си. Маргарита едно време била в БКП. Но бившата лаборантка чак сега се вляла в червените редици след дългогодишно прекъсване, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар