Принц Уилям ще пропусне рождения ден на Луи (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Принц Уилям с неотложен ангажимент

Принц Уилям ще пропусне първи рожден ден на малкия си син Луи, който се появи на бял свят миналата година на 23-ти април. Причината херцогът на Кеймбридж да пропусне това събитие от живота на втория си син са неотложни ангажименти, заложени в графика му.

От двореца Кенсингтън съобщават, че Уилям ще замине на официално посещение в Нова Зеландия. Това ще се случи в края на април, а Луи се роди на 23 април. Има вероятност херцогът на Кеймбридж да пропусне и раждането на първото дете на Меган и Хари. Принц Уилям ще се срещне с министър-председателя на страната от името на своята баба – Елизабет Втора. Той ще почете и жертвите на терористичния акт в Крайстчърч.

Принц Уилям е „готов да покаже подкрепата си за града и мюсюлманската общност след тази атака“, съобщи вчера премиерът на Нова Зеландия Дасинда Ардърн. Тя разкри още, че съпругът на Кейт Мидълтън вече има силна връзка с мястото. Херцогът на Кеймбридж е бил в страната след разрушителното земетресение през 2011-та година, пише tialoto.bg.

Заради неотложните си служебни ангажименти кралското семейство често се разделя. Миналата година то успя да се събере за кръщенето на малкия Луи. Но едва ли ще успеят да са заедно на първия рожден ден на малчугана. Според британските медии личния празник на третото дете на Уилям и Кейт ще бъде отпразнуван по-късно. Това ще се случи, когато баща му се прибере от служебните си ангажименти.

Въпреки натовареното си ежедневие херцогът и херцогинята на Кеймбридж планират скромно тържество, на което да отбележат първия рожден ден на Луи. Предполагаме, че по традиция на 23-ти април Кейт и Уилям ще пуснат и официална снимка на малчугана в профилите на кралското семейство, за да му честитят празника.

Принц Уилям пропуска рождения ден на малкия Луи сн. Инстаграм

Принц Уилям пропуска рождения ден на малкия Луи сн. Инстаграм

Всяка година за такива поводи херцогът и херцогинята на Кеймбридж правят специални фотосесии на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар