Николета Лозанова с приказно парти за рождения ден на дъщеря си (Много снимки)

Николета Лозанова с приказно парти за рождения ден на дъщеря си (Много снимки)
4 (80%) 1 vote

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов навърши 7

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов вчера навърши 7 годинки. А родителите й за поредна година спретнаха на малката принцеса приказно парти. „Водена от безграничната ми любов към Никол и желанието да й покажа, че чудесата не са мираж, а приказките ги пишем ние сами, вчера, по повод 7-ия й рожден ден „написахме“ една неповторима приказка, която сега ще ви „разкажем“ в кадри…“, написа Николета в мрежата и публикува много снимки от приказката на Никол.

Партито на малката принцеса се е състояло в столичен клуб, а темата е била „Никол в страната на чудесата“. И тя също като Алиса е имала всичко необходимо, за да се почувства там. Специално наета фирма е спретнала приказна и доста пищна украса за 7-мия рожден ден на Никол.

Не липсват и тематични сладкиши, които напълно допълват украсата и темата на рождения ден. Предпочетените цветове за партито на дъщерята на Николета тази година са розово и синьо, за разлика от миналата година, когато преобладаваше розовото, а темата бе „Барби“.

Освен всички лакомства, на които са се насладили гостите, те са похапнали и вкусна торта. Красивият и най-вероятно вкусен сладкиш е на впечатляващите 4 етажа. „И ако повечето приказки завършват с „… и заживели щастливо“ … нашата завърши с „… и се насладили на торта – шедьовър“, написа Николета.

Преди обаче да се насладят на вкусната торта, гостите на Никол и майка й са се насладили на доста забавления. На празненството е имало доста екзотични животинки – папагали, змии.

Купонът са поддържали близначките Алекс и Влади с музикалните си изпълнения, а за забавлението на малките гости на Никол са се погрижили и професионални аниматори.

Николета Лозанова спретна приказно парти на дъщеря си Никол сн. Инстаграм

Николета Лозанова спретна приказно парти на дъщеря си Никол сн. Инстаграм

Веднага след като публикува снимките от „приказката им“ с Никол Николета пак понесе критики от последователите си в социалната мрежа Инстаграм. Голяма част от тях са на мнение, че „малко е прекалила“.

Парти

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар