Десислава и Галена трогнаха мрежата! (още подробности)

Десислава и Галена трогнаха мрежата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Десислава и Галена ще помогнат на болно момче!

Десислава и Галена се оказаха с големи сърца. Двете певици ще пеят благотворително за потрошено момче. Фолк дивите ще извиват глас в Шумен, за да подпомогнат Николай Чолаков. Билетите ще струват 15 лева.

Десислава и Галена

Десислава и Галена показаха, че имат големи сърца

Средствата от тях и хонорара двете певици даряват в сметката на болния младеж, за скъпоструваща операция. Тя му е необходима за възстановяване и ще струва над 35 000 евро.

28-годишното момче е претърпяло тежка пътно-транспортна катастрофа миналия октомври на автомагистрала „Хемус” около Девня. И след този инцидент животът му се обръща тотално.

Той изпада в кома, има тежка рана на главата и е лекуван в няколко болници в страната. Бил е на лечение в здравно заведение и в съседна Турция. В момента той отново е в болница в Шумен. Николай мечтае отново да се изправи на крака и да стане пълноценен човек.

Историята на потрошеният младеж стига до топ певиците на „Пайнер” и те решават да вземат присърце каузата. Двете разпространяват историята за тежката съдба на Николай и дори се опитват да намерят още средства за неговото лечение.

От „Пайнер” коментират, че Десислава и Галена не за първи път се включват в благотворителни клаузи. Поп фолк дивите се надяват и други хора да отворят сърцата си и да помогнат на пострадалото момче.

Между двете певици съществува дългогодишно приятелство, независимо че преди години са били обвързани с един и същи мъж.

Припомняме, че Десислава бе омъжена за бизнесмена Галин Атанасов за известно време. След като се разведоха, той се събра с приятелката й Галена, от която има две деца. Но те не враждуват, а си помагат и заедно участват в благотворителни дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар