Бомба: Кристиан Костов си хвана кака – 7 години по-голяма от него! (виж коя е тя)

Кристиан Костов и новото му гадже
0

Кристиан Костов забърса със 7 години по-голяма кака!

Кристиан Костов си хвана кака от Китай за гадже. От няколко месеца певецът е в Китай, където участва в предаването Singer 2019. Там той се превърна в сензация.

Кристиан Костов
Кристиан Костов и новото му гадже

След последното си участие изпълнителят се сдоби с единадесет милиона стрийминга в най-голямата китайска платформа за музика.

Престижното американско издание Billboard посвети статия на българския певец Кристиан Костов. Повод за публикацията стана именно участието на момчето-чудо в китайското риалити.

Съществена част от текста, Billboard отделя и на представянето на Костов на Евровизия през 2017 г., като се изтъква, че отличникът от X Factor чувствал огромен натиск да подобри рекорда на Поли Генова от предходната година – цел, която в крайна сметка успява да постигне.

Припомняме, че Кристиан отпадна от Singer 2019, но съвсем скоро ще получи шанс за завръщане на финала. Пред Billboard той признава, че не обича състезанията, а към риалити шоуто го е тласнала любовта към азиатските му корени, тъй като майка му е от Казахстан.

Но Крис се радва не само на славата, а и на новата си любов. Двамата с любимата му Лиша Миндзъ са неразделни. В киното Лиша е позната като Лео Ли и е известна с ролята си в General and I през 2017г. Родена е в Китай през 1993 г., което я прави със 7 години по-голяма от Костов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.