Сринаха Мариела Нордел: Обиди, унижения и крясъци! (виж кой й причини това)

Гласувайте за статията

Мариела Нордел си спомни за кошмара, който е преживяла!

Кулинарката Мариела Нордел не се дава лесно и е задача с повишена трудност да я надприказваш. В случая обаче тя разказа история, в която се е почувствала тотално унижена. При това допринасяйки за проект и то напълно безплатно. Ето какво написа тя:

Мариела Нордел

Мариела Нордел разказа потресаваща история

„Два случая: Участвам в един проект. Където няма заплащане, има къртовска работа, много ентусиазъм от моя, а и от повечето ми колеги, страна.

И какво срещаме – Обиди, унижения, викове и крясъци. Налага ми се служебно да остана късно на работа. Моля шофьора да ме закара до най-близката станция на метрото защото детето ми стои самичко поредната нощ.

Той надуто ми отговаря „не ми се обяснявай. това за детето ти не ме интересува и е излишно!“. Става ми много болно, обидно и тъпо! Че съм такава патка! Да изкарвам заплатите на такива хора. Да им позволявам да ме унижават. Поръчвам си такси.

Втори случай: Решавам да стегна колата си защото с все нещо трябва да отида на работа и откривам, че акумулаторът е „паднал“. Шофьорът на таксито, което ме закара до гаража, предлага да ми подаде ток от неговата.

Половин час и маса гориво загуби човекът за нещо, което не му е задължение. На всичкото отгоре, когато излезе от колата си, видях, че е сакат – единият му крак е протеза…

Установихме, че акумулаторът е тотално празен и ми предложи да го закара до свой приятел, който на другия ден да ми го върне зареден в гаража и да ми помогне с монтажа. За да мога сутринта да отида на работа и да изкарам заплатите на надутите, за които моето дете е „излишно обяснение“.

Отказва да вземе пари за загубеното време, бензин… дори не прие парите, които му дадох за това, че после ме откара обратно до вкъщи посред нощ…

Едните – ние им изкарваме заплатите, те дори не вършат това, което са длъжни. Другата категория хора – отказват да приемат дори скромно възнаграждение за това, което правят от сърце.

Поклон пред този човек! За мой срам, не запомних името му, само знам, че е номер 683 от Yellow taxi Sofia“, разказа Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар