Бареков се разпени: Народ ли сме, или стадо овце?!

Гласувайте за статията

Бареков не спира да провокира българите да мислят и действат!

Николай Бареков избухна в мрежата преди часове като отброи последните минути от ултиматума, който постави пред родните превозвачи. След като той очевидно не бе спазен, евродепутатът не спести острите си думи:

Бареков

Бареков скочи след неизпълнения ултиматум

„Изтече Ултиматумът, който бях поставил на българските ТИР- превозвачи, да вдигнат незабавно с 20% заплащането на труда на шофьорите.

Да подпишат с тях трудови договори на 3 пъти по-висока стойност от сегашните на минимална заплата, да подобрят качествено условията на труд и да кандисат на правото шофьорите да ползват мотели по време на законните си почивки, а не по 4 часа в денонощието да клечат по немските храсталаци.

Мишките-олигарси не приеха офертата ми срещу моя “златен глас” при пакета Мобилност в Европарламента. Вместо това предпочетоха да водят мръсна кампания срещу мен, да подкупват останалите продажни и глупави български евродепутати.

Само аз правя изключение от тази олигархична кохорта и браня хората на наемния труд зад волана. Пакетът влиза в пленарна зала и с моя глас на 4 април ще го приемем.

Бай Ганьо от ГЕРБ, БСП, ДПС + Джамбазки в Европа ще му покажат червен картон. При това отношение към работника превозвачите – олигарси са обречени на фалит, а техните шофьори ще отидат в Германия и Франция.

Където ще печелят пет пъти повече, ще си почиват в хотели, ще работят по 8, а не по 20 часа на денонощие, ще си виждат всяка седмица семействата и децата, а не един път на 4-5 месеца, както сега.

3 милиона българи избягаха в чужбина заради продажните български политици. Колко още ще търпим този геноцид върху нас? Народ ли сме или стадо овце???“, разпени се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар