Мелания и Доналд Тръмп го раздават влюбено (Вижте ги ръка за ръка – Снимки)

Гласувайте за статията

Мелания и Доналд Тръмп като влюбени тийнейджъри, държат се за ръцете

Мелания и Доналд Тръмп бяха засечени от папараци да се държат като влюбени. Фотографите запечатаха един от редките моменти когато първата дама и президентът на САЩ изглеждат като щастливо семейство.

Снимка: Гети имидж

През миналия уикенд президентската двойка прекара в имението си във Флорида. На гости им бяха тъста и тъщата на държавния глава – 77 годишния Виктор и 73-годишната Амалия Кнаус. Двете семейства поиграха голф и си отдъхнаха от напрежението на политическия живот.

Снимка: Гети имидж

В недяла Мелания и Доналд се върнаха обратно във Вашингтон където ги чакаха фотографи. В този ден първата лейди не изглеждаше официално. Тя бе избрала светло лилаво сако, сини джинси и черни високи токчета. Съпругът й предпочете стандартен вид и носеше костюм и дълго палто.

Направи впечатление, че Мелания е в много добро настроение. През цялото време усмивката не слезе от лицето й, следеше Доналд с поглед, а той я държеше както много рядко до сега за ръката.

На 13 март списание „Ню йоркър” публикува саркастични илюстрации на семейство Тръмп. Мелания бе изобразена като дракон, президентът като генерал със златни награди. Иванка бе представена като надменна принцеса, а нейния мъж Джерард като хлъзгав тип, предават от graziamagazine.ru.

Явно обаче семейната почивка с родителите на първата дама се е отразила добре на президентската двойка. Те са си отдъхнали от натоварения си график и се завръщат по-влюбени и силни за предизвикателствата, които ги чакат в ежедневието.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар