Елен Колева пак е сама на любовния фронт

Гласувайте за статията
Актрисата Елен Колева се раздели и кипъреца Андреас

Поредната голяма любов на Елен Колева е претърпяла крах, издават близки на актрисата. Синеоката хубавица отново се е разделила с кипъреца Андрейс Стилиану и по всичко личи, че този път разлъката е окончателна – пише в. „Уикенд“. Няколко месеца мъжемелачката изкара при любовника си в Кипър, но в последно време идилията им се разпаднала и сега Елен отново е в търсене на нов мъж – отбелязва изданието.

Елен Колева и Андреас изкараха заедно близо година, но той така и не предприе по-сериозна стъпка в отношенията им. 35-годишната актриса вече мечтаела за бебе, а той нямал намерение скоро да дундурка наследник. След като разбрала, че кипърецът не иска деца, Елен си събрала багажа и го напуснала. До този момент двамата се разделяли няколко пъти, но вече нямало връщане назад – категорична била актрисата.

За да привлече мъжко внимание към себе си, актрисата често публикува разголени снимки в социалната мрежа. Тя твърди, че фотосите са арт ориентирани, но според запознати основната цел на хубавицата и да провокира въображението на противоположния пол. След поредица от неуспехи на любовния фронт меркантилната Елен Колева се надявала най-сетне да срещне подходящ мъж за себе си. Биологичният й часовник тракал и тя осъзнавала, че нямала много време за губене.

Връзката на Елен с Андреас е вече в миналото

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар