Внучката на Мусолини във война с Джим Кери (Ето защо)

Гласувайте за статията

Алесандра Мусолини нападна Джим Кери заради обиди към дядо й

Истинска война в социалните мрежи избухна между Джим Кери и внучката на Мусолини.

Италианската депутатка Алесандра Мусолини, наследница на италианския диктатор нападна американския актьор заради обиди към дядо й. Внучката на Дучето побесня и атакува актьора в Туитър, след като той сподели карикатура на Бенито и любовницата му Кларета Петачи, които са обесени.

Кадърът бе изключително обиден според Алесандра и тя не скри огорчението си.

„Негодник“, избухна тя в социалните мрежи, използвайки нецензурни обиди срещу Джим Кери.

Реакцията на Алесандра не е изненадваща, предвид факта, че доста тежко преживява семейната трагедия.

Мусолини и Петачи са убити на 28 април 1945 година, след като е заловен от антифашистки борци. След разбиване на фашистките сили, Мусолини и любовницата му направили опит да избягат в Швейцария.

Двойката планирала след това да се укрие в Испания, но са заловени по пътя. След като ги убиват, комунистите провесили мъртвите им тела в Милано, позволявайки на народа да се гаври с тях.

Алесандра Мусолини, която е наследница на Дучето и в политиката, посрещна карикатурата изключително остро. Не е ясно дали Кери се е извинил за обидата, или е игнорирал изказванията на депутатката.

Случката с Мусолини далеч не е първата, в която карикатура на бивш диктатор става популярна в социалните мрежи. Подобни карикатури с Кадафи също са били разпространявани преди години. Също и с други световни диктатори, сред които Фидел Кастро, Адолф Хитлер, Франко, Саддам Хюсеин и много други.

Алесандра Мусолини пък далеч не е първата наследничка на световен диктатор, която скача срещу подобни коментари по адрес на семейството си. Тя обаче със сигурност е една от най-безкомпромисните.

Алесандра Мусолини скочи на Джим Кери сн. Туитър

Алесандра Мусолини скочи на Джим Кери сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар