Бившата асистентка на Меган Маркъл: Тя е невероятно трудна!

Бившата асистентка на Меган Маркъл: Тя е невероятно трудна!
2 (40%) 1 vote

Бившата асистентка на Меган Маркъл Джина Нелторп Коун с разкрития за работата с херцогинята

Меган Маркъл без съмнение е най-противоречивата фигура в общественото пространство. За втори път холивудска актриса става принцеса / първа беше Грейс Кели/, но за разлика от предшественичката си, тя определено не печели сърцата на роднините си от двора.

Бившата асистентка на Меган Маркъл — Джина Нелторп разкрива, че Меган е изключително трудна за работа. И държи да контролира всичко и всички.

„Тя е истинско бедствие. И не съм сигурна, че това е нещо хубаво. Тя държи да контролира всички и всичко. Знае какво иска, как да го постигне и това я прави особено опасна“, разкриват приближени до Меган.

Нелторп разкрива още, че веднъж й се наложило да пътува с Меган и херцогинята устроила доста неприятна сцена. По време на полет тя била помолена да си смени мястото, за да се настанят делегати от Колумбия. Бившата й асистентка останала с неприятното впечатление, че „това ще е последния път, когато някой някога ще я помоли да се премести отново“.

По думите на Джина Нелторп, принц Чарлз може и да се чувства близък с нея, но в началото не е бил никак доволен от решението на Хари. „Тя е една изключително умна и целеустремена млада дама. Аз съм очарован, но все пак се надявам, че Хари няма да се ожени за нея“.

И въпреки, че подиграват Меган за мегаломанията й, както и за скъпите й тоалети, мнозина признават, че тя се отразява изключително добре на принц Хари.

„Откакто е с нея, той е загърбил всякакви диви забавления и е много по-отговорен. И колкото и да не харесват Меган придворните, не могат да отрекат, че с нея принцът улегна“.

Меган Маркъл втрещила с приумиците си сн You Tube

Меган Маркъл втрещила с приумиците си сн You Tube

Новата херцогиня обаче има още много да се доказва, докато бъде приета. Особено, ако не ограничи разходите си за скъпи тоалети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар