Калин Сърменов остави всички без думи

Гласувайте за статията

Шефът на Сатиричния театър е в очакване на рожба

Актьорът Калин Сърменов, който ще бъде запомнен с ролята му на Милото в хитовия български сериал „Седем часа разлика“, остави всички без думи.

За никого не е тайна, че Калин Сърменов е на 56 години. Неотдавна стана ясно, че актьорът ще става баща за пореден път. Третата му рожба със съпругата му Боряна Пашева ще се появи на бял свят през месец май. Коремчето й вече е добре оформено.

Калин Сърменов

Шефът на Сатиричния театър е в очакване на рожба

Двамата се опитвали да запазят новината в тайна и поради тази причина половинката на шефа на Сатиричния театър не се показвала много-много на публични места. Полът на бебето също е ясен и е съобщен на най-близкия им кръг хора.

Всички около Калин Сърменов стискали палци новороденото да е момче, тъй като до момента в дома му цари женско царство. Припомняме, че от първия си брак той има голяма дъщеря Дария. С настоящата му съпруга Боряна пък, са родители на малката Димана.

Романтичната приказка на Калин Сърменов и голямата му любов, започва когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща била в коридорите на Сатирата, където смелата Боряна направила първата крачка към любимия си.

Докато актьорът изпитвал известни съмнения отначало заради голямата им разлика, Боряна нямала абсолютно никакви съмнения, че той е мъжът на живота й, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар