Мегз плюе по колеги дизайнери: Не вълнуват публиката, липсвам аз! (виж как се ласкае сама)

Мегз плюе по колеги дизайнери: Не вълнуват публиката, липсвам аз! (виж как се ласкае сама)
5 (100%) 1 vote

Мегз съвсем изплиска легена, сама си прави четки!

Миглена Каканашева – Мегз тотално откачи. Тя оплю колегите си дизайнери от София Фешън Уик като отново постави себе си на пиедестала. Не е за вярване, но ето какво заяви дизайнерката от Раковски:

Мегз

Мегз се направи на най-голямата разбирачка от мода и оплю колегите си. Как ли ще й го върнат?!

„Отидох да проверя как вървят нещата без мен по модните дефилета. Но беше тъжно. Нямаше и помен от времето когато залата избухваше в аплодисменти на нашите МЕГЗ представяния и всички ставаха на крака.

Та ние имахме – огньове, снегове, изпълнители, танцьори, илюзионисти, ангелите ни… Изкарвахме по 50 човека на сцена…

Не говоря за организацията, тя както всяка година беше идеална. Дори се изненадах много приятно на нововъведенията като showroom. Нивото се беше вдигнало. Голямо БРАВО за организаторския екип.

Говоря за дефилетата. Те НЕ вълнуваха, а публиката НЕ можеше дълго да задържи погледа си върху сцената (говоря за това, което гледах). Тръгнах си бързо.

Това е вина и отговорност на нас артистите. На есен ще участвам отново“, зарече се Мегз. Думите й със сигурност са вбесили родните модни диктатори, което вероятно ще й навлече проблеми в бъдеще.

Тепърва ще разберем каква ще бъде ответната реакция на дизайнерите и дали Каканашева няма горко да се разкае за думите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар