Симона от „София – ден и нощ“ с нови разкрития за сериала (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Симона от „София – ден и нощ“ разкри какви са истинските й отношения с екранния й съпруг

Симона от „София – ден и нощ“, чието истинско име е Калина Иванова, даде първото си интервю след приключването му. В него актрисата разкри какви са истинските й отношения с колегите й и с екранния й съпруг и би ли се върнала, ако се снима нов сезон на сериала.

Според Калина сериалът е бил спрян от ефир, защото на зрителите трябва да се предлагат винаги нови неща и трябва да има разнообразие. „Сериалът направи рекордните 574 епизода. Повярвайте ми, ако зависеше от нас, щяха да са поне 3500. И ние всички сме ужасно щастливи, че зрителите ни почувстваха близки. Те споделяха с нас толкова смях и сълзи в изминалите 4 години… Но всяка телевизия има пълното право да разнообрази програмата си, да пусне или да спре един свой проект, когато прецени това.

Ние всички разбираме колко е важно да се дава път на нови проекти в ефира, да се радват зрителите с нови неща. Трябва разнообразие“, завява екранната Симона за сериала „София – ден и нощ“. Тя споделя още, че ако някой ден снимките продължат, всички биха се върнали с голямо удоволствие на снимачната площадка. Калина отрича някога между нея и колегите да е имало някакви скандали за пари.

Тя е категорична, че отношенията им с продуцента са перфектни и никога никой не си е тръгвал заради пари. „Това е много смешно! Нито хонорарите са били обидно ниски, нито сме имали каквито и да било спорове за пари. Пълни измислици!“, казва актрисата, пише marica.bg.

Симона и Асен

Калина разкрива и какви са истинските й отношения с екранния й съпруг – Асен. „В прекрасни отношения сме. Изключително ми е близък. Още когато се видяхме, имах чувството, че го познавам от хиляди години. Случвало ли ви се е такова нещо, сякаш приятелството е факт още от първата минута, от първите разменени думи с някого? Не подлежи на съмнение и на проверка във времето, просто е факт. Много е странно наистина.

Той си е моята сродна душа. Но между нас никога не е имало повече от приятелски чувства. Усетихме много силни приятелство и досега си споделяме доста неща, искаме си съвети за всичко. И когато едни отношения тръгнат така ясно в определена посока и минат няколко години, то любовна връзка е някак абсурдна точно с най-добрия ти приятел“, разкрива екранната Симона.

Симона от "София - ден и нощ" разкри какви са отношения с екранния й съпруг сн. Фейсбук

Симона от „София – ден и нощ“ разкри какви са отношения с екранния й съпруг сн. Фейсбук

„За нас приятелството е най-ценното и не искаме да го губим. Кой знае, ако се бяхме загаджили, сигурно щяхме да развалим химията на Симона и Асен на екран, както стана с доста от екранни двойки“, допълва още Калина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар