Бареков: Средната заплата в България е 10 пъти по-ниска от тази в Европа! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков разкри поредната жестока истина за държавата ни!

Евродепутатът Николай Бареков разтърси мрежата с истината за жестоката действителност в България. А именно, че средната заплата у нас е 10 пъти по-ниска в сравнение с тази в останалите европейски държави. Ето какво още заяви Бареков:

Бареков

Бареков с потресаващи данни за страната ни

„Неолибералните представители от ГЕРБ, ДПС, Радан Кънев, БСП лъжат българина, че ниската производителност на нашия труд е основание за ниските заплати. Това е нагла ЛЪЖА!

Българската средна заплата е 9 -10 пъти по-ниска от средната в Люксембург и скандинавските държави и 7 пъти по-ниска от Германия, Австрия и Франция.

Средната производителност на труда на българския работник е само 2 до 4 пъти по-ниска и то по вина на чорбаджиите, които не осигуряват нужните условия за труд!

Българинът е подценен и обидно ползван за роб! Има възможност незабавно заплатите на българските работници да се вдигнат с 50%, но това ще стане за сметка на бруталните печалби на олигарсите.

Това се отнася за всички – индустрия, инженери, миньори, шофьори, медицински сестри. В Германия и Люксембург бизнесменът дели печалбата с работника.

В България печалбата и милионите са за чорбаджията, а за наемния работник е мизерията. Затова три милиона способни българи обезкървиха нацията и отидоха на Запад – за достоен живот и нормални човешки доходи!

Подкрепете ме в тази война с незаслужено богатите и за европейски жизнен стандарт на българите!“, призова Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар