Николай Бареков съсипа Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Евродепутатът изравни шоумена със земята

След като преди броени дни Николай Бареков бе обект на подигравки от екипа на Слави Трифонов в шоуто му, евродепутатът изригна.

Николай Бареков е категоричен, че не може да се примири с типичния за предаването на Слави Трифонов „вулгарен стил“.

Слави Трифонов

Евродепутатът изравни шоумена със земята

Николай Бареков написа в профила си в социалната мрежа: „Създадох Би Ти Ви през 2002-2003, за да може сега „Шоуто на Слави“ да ме плюе по поръчка с некадърен и плосък хумор! Бакшишите за тях са от друго място – където Слави целува задник”.

Николай Бареков е наясно, че отдавна е трън в очите на шоумена и екипа му и направи прогноза за бъдещето на и без това нискорейтинговото чалгаджийско шоу.
По отношение на скеча, в който екипът на Слави Трифонов се опита да окарикатури Николай Бареков, евродепутатът заяви, че вината не е само на шоумена.

Ето какво още заяви евродепутатът по темата:
„Той има изключително слаб екип сценаристи, които произвеждат плоски шеги. Знаем, че основните го напуснаха през годините, като започнем от Любен Дилов и Росен Петров. В момента Трифонов е в тотална творческа безизходица. Той няма хора, които да му дават правилните жалони и съвети.

И си мисли, че след като Бареков бива лесно атакуван от протестърите и от хората на Прокопиев, а Би Ти Ви очевидно е телевизия, която обслужва изцяло тези интереси, ще бъде много модерен, като се занимава с мен. Само че увисват във въздуха неговите майтапи, защото те нямат нищо общо с истината. Те са бездарни, елементарно написани и без интелектуален потенциал в тях“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар