Животът на Мария Игнатова се превърна в истински ад

Гласувайте за статията

Блондинката е изпаднала в тежка депресия

От близкото обкръжение на актрисата и тв водеща Мария Игнатова разкриват, че животът й се е превърнал в истински ад.

Както вече стана ясно, с любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас – Димитър Рачков и Мария Игнатова, окончателно е приключено. Това, което мнозина не знаят обаче е фактът, че раздялата им, е вкарала блондинката в тежка депресия.

Мария Игнатова

Блондинката е изпаднала в тежка депресия

Игнатова е съсипана от финала на отношенията й с Рачков. След случката тя е желаела да излезе никъде и стояла заключена по цял ден в дома си. След 10-годишна връзка на приливи и отливи, Рачков каза финално „Сбогом“ на блондинката, след което я изхвърли не само от живота си, а и от дома си.

Изоставената Мария Игнатова, която напусна просторната къща в Панчарево, се е преместила да живее в „Драгалевци“. Имотът, в който живее към днешна дата, е собственост на майка й, която повече от две десетилетия развива бизнес с фабрика за дрехи. Именно благодарение на този бизнес, Мария има дом, чиито врати са винаги отворени за нея.

За разлика от нея, Димитър Рачков приема доста по-лежерно случващото се. Той не драматизира излишно събитията и далеч не си дава вид на покрусен. Доказателство за това е фриволното му поведение в шоуто за имитации „Като две капки вода“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар