Деси Цонева с горещи разкрития за случващото се във фамилията

Гласувайте за статията

Щерката на Димитър Цонев е взела проблема на леля си присърце

Наследницата на телевизионера Димитър Цонев – Деси Цонева, направи горещи разкрития за случващото се във фамилията й и в частност за непрестанните драми.

Неотдавна се понесе слух, че сестрата на Димитър Цонев – Теодора Цонева, е направила пореден опит да сложи край на живота си. Деси Цонева обаче категорично опроверга този слух, посочвайки, че той е плод на поредната измислица на жълтата преса.

Деси Цонева

Щерката на Димитър Цонев е взела проблема на леля си присърце

След като Теодора се опита да сложи край на живота си преди време, Деси Цонева я е взела под крилото си. Тя е взела присърце съдбата на леля си и полага ежедневни грижи за нея.
Деси обаче не крие, че леля й е изпаднала в лека депресия, тъй като е спряла приема на успокоителните за известен период от време.

Медикаментите спряла, след като попаднала на някаква реклама по телевизията и си помислила, че може да замени нейните медикаменти, които са доста силни с тези, които рекламират. За съжаление обаче те не й подействали добре.

В заключение Деси Цонева посочва:
Тя не е виновна, тя просто е болна – никой не си избира от какво да се разболее, дали ще е артрит или бронхопневмония… Тя има психическа болест, която ако не лекува и не си взима лекарствата, става проблем“.

В заключение категорично опроверга спекулациите, че семейството й прави всичко възможно да вкара сестрата на Димитър Цонев в лудницата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар