Щастието на Софи Маринова беше дотук

Гласувайте за статията

Гринго отчупи по-голямото парче от питата

По всичко личи, че щастието на ромската перла Софи Маринова, беше дотук.

За никого не е тайна, че Софи Маринова сключи брак с любимия си Тодор Давидов, по-известен като Гринго. У нас сватбата им бе по-чакана от тази на принц Хари и Меган Маркъл.

Софи Маринова

Гринго отчупи по-голямото парче от питата

От традиционните ритуали на сватбеното тържество, стана ясно едно – този, който ще командва семейството, ще е младоженецът, а Софи Маринова ще трябва да го слуша. Това означава, че щастието й бе дотук.

Истината е, че Гринго успя да отчупи по-голямото парче от питката, което му дава „правото“ той да „води семейното хоро“.
В списъка с гости за щурия купон фигурираха редица добре познати имена от поп фолк средите като Глория, Тони Дачева, Бони, Тони Стораро и др.

Всички те разбира се не пропуснаха да отправят музикален поздрав към младото семейство. А Софи Маринова запя в един глас с кумата – Преслава.
На тържеството бяха забелязани още братята Халваджиян, както и водещите на „Като две капки вода“ – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

И докато Зуека бе придружен от половинката си Ани Вичева, то Димитър Рачков бе сам, след като отново се разделиха с Мария Игнатова.
Съгласно поверията, менчето което Софи Маринова ритна показва, че първата им рожба с Гринго, ще е момче, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар