Мика Стоичкова направи разбиващ коментар на…

Гласувайте за статията

Щерката на Камата не се сдържа

При все, че напоследък Мика Стоичкова рядко взема отношение в публичното пространство по различни наболели въпроси, този път тя не успя да се въздържи.

Мика Стоичкова не скри възмущението си от скандала, разразил се около случката целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши. Тя бе категорична, че твърдо застава в подкрепа на Кобрата.

Мика Стоичкова

Щерката на Камата не се сдържа

В профила си в Инстаграм, Мика Стоичкова публикува стори, в което има снимка от скандалното видео на американската журналистка от афтър партито на българите. На него въпросната журналистка скандално върти задните си части в скута на човек от тима на Кубрат Пулев. И всичко това се случва броени часове, след като Джени Суши, се е почувствала „омърсена“ от целувката с Кобрата.

Ето какво написа Мика Стоичкова по темата в профила си в Инстаграм:
„Джени, както и да е там името ти! Твоят противен мръсен з**ник прави това само часове след целувката! О, изглеждаш толкова емоционално шокирана, че аз също съм шокирана!“.

Припомняме, че заради разразилия се скандал, Кобрата бе лишен от състезателни права. За щастие тази забрана важи само за Калифорния.
Преди да му бъде възстановен отново лицензът, Кобрата ще трябва да се яви пред щатската спортна комисия на Калифорния, където да бъде изслушан. Заседанието по изслушването, е насрочено за 14 май, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар