Не е за вярване! Меган Маркъл и принц Хари са лишени дори от това

Гласувайте за статията

Извоюваната свобода на Меган и Хари, е само привидна

Меган Маркъл и принц Хари, са поредното доказателство за това, че кралската корона не е никак лека.

При все, че нещата отстрани изглеждат така, сякаш кралските особи живеят в истински Рай, то действителността се оказва доста по-различна.

Меган Маркъл

Извоюваната свобода на Меган и Хари, е само привидна

Всички са наясно с факта, че наближава денят, в който Меган Маркъл ще дари британското кралско семейство с наследник. С наближаването на термина, спекулациите относно името на бебето стават все повече.

Макар привидно Меган Маркъл и принц Хари да са извоювали свободата, която искат, на практика нещата стоят по доста по-различен начин. Кралската двойка се оказа затворена в много по-строги рамки, отколкото изглежда отстрани.

Меган Маркъл и принц Хари нямат право дори да изберат името на рожбата си. Двойката ще трябва за пореден път да се съобрази с мнението на кралица Елизабет Втора.
При все, че тя винаги е била либерална баба, подобно на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл също попадат под ударите на кралския закон за децата.

Съгласно този закон, кралицата може да отнеме наследниците им и да ги отглежда, ако прецени, че родителите не се справят добре с тази задача.
При все, че този закон не е прилаган от години, това далеч не означава, че кралицата не може да се намеси, ако сметне за нужно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар