Димитър Рачков скри шапката на всички

Гласувайте за статията

Актьорът си кукува сам на сватбата на Софи Маринова

Актьорът Димитър Рачков за пореден път скри шапката на всички.

За никого не е тайна, че след като веднъж се разделиха с Мария Игнатова, те решиха да си дадат втори шанс и опитаха да заживеят отново заедно. За съжаление обаче и вторият им опит се оказа неуспешен.

Димитър Рачков

Актьорът си кукува сам на сватбата на Софи Маринова

И докато приятелката на Мария Игнатова – Алекс Раева, лети на крилете на любовта и е в очакване на първородната си рожба, то Мария Игнатова далеч не може да се похвали с такива успехи на любовния фронт.

Това, което направи силно впечатление на всички в арт средите, бе фактът, че Димитър Рачков се появи сам на сватбата на Софи Маринова. Докато Васил Василев-Зуека и братята Халваджиян пристигнаха в компанията на половинките си, то Димитър Рачков си кукуваше сам.

Запознати издават, че напоследък актьорът посещава доста често семейните сбирки на арменските продуценти, но отново е сам. На практика това означава, че мълвата за поредната раздяла между Рачков и Мария Игнатова, е истина.

От близкото му обкръжение издават, че след раздялата си с блондинката, Рачков се е сближил с нейна адашка, която обаче е брюнетка. Коя е евентуалната му нова изгора обаче за този момент остава в тайна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар