Нова тв направи голям гаф

Гласувайте за статията

Медията разочарова много силно зрителите си

Нова тв направи сериозен гаф, с който възмути зрителите си.

Припомняме, че няколко дни подред, Нова тв анонсира, че в неделното утро зрителите им ще могат да видят интервю с легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Нова тв

Медията разочарова много силно зрителите си

Златният футболист на България, трябваше да коментира темата за испанския рапър, който му посвети песен. Освен това се очакваше Христо Стоичков да даде и своето мнение за грандиозния скандал, който се разрази покрай Кубрат Пулев.

При все, че Нова тв обещаха всичко това на зрителите си, уви Камата не каза и дума за целувката на Кобрата или просто мнението му не бе излъчено. Кое от двете е, няма как да знаем, но е факт, че зрителите на медията бяха излъгани по изключително безскрупулен начин.

Разочарованите зрители предполагат, че това е маркетингов трик, чрез който медията цели да привлече повече зрители. Мнозина обаче се запитаха дали от Нова тв осъзнават, че изричайки подобни лъжи и разочаровайки зрителите, ще започнат да ги губя

Така или иначе е факт, че на сайта на Нова тв, бе анонсирано черно на бяло: „Христо Стоичков се превърна в муза за испански рапъри. И още – Камата за целувката на Кубрат Пулев“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар