Гинка Кесякова опъна бръчките (Вижте как се подмлади бившата на президента – Снимка)

Гинка Кесякова опъна бръчките (Вижте как се подмлади бившата на президента – Снимка)
4 (80%) 1 vote

Гинка Кесякова с нова визия, бившата на Румен Радев свежа и подмладена

Гинка Кесякова първата съпруга на Румен Радев е освежила външния си вид. Бившата на президента се е подложила на разкрасителни процедури. Банкерката е изгладила всичките си бръчки и е свалила поне десет години от възрастта си.

Като необвързана жена, за която се говори, че има нова тръпка с по-млад от нея мъж и с който е засичана е подобрила външния си вид с нашумелите напоследък филъри. Чрез няколко инжекции с ботокс госпожата в постигнала зашеметяващ ефект. Изглежда много по-млада от истинската си възраст.

Снимка: ПИК

Въпреки, че Гинка Кесякова е от дамите, които залагат на естествената красота компанията й от приятелки е предимно от жени, които са фризьорки или гримьорки. От дългогодишните си дружки банкерката научавала за най-новите постижения и иновации на козметичния бранш и след дълги разговори те успели да я навият да пробва модната процедура.

Постигнатия ефект щял да действа през цялата следваща година тъй като госпожа Кесякова никога не е била пушачка. За разлика от втората съпруга на бившия си Деси Радева. Този факт й гарантирал по-голяма трайност на ботокса.

Гинка обаче се зарекла да не стига до крайности с разкрасяването. Тя е известна с това, че поддържа перфектната си форма с много спорт и със здравословна храна. Напоследък се запалила по екстремното каране на велосипед. А през зимата не пропускала да се спуска по ски пистите на Витоша.

Децата си също възпитава в любов към спорта. Сина й Георги е футболист, а дъщеря й Дарина била почитател на подводното гмуркане, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар