Съпругата на Део направи погача на малкия Теодор (Много снимки)

Гласувайте за статията

Приятелки на съпругата на Део орисаха малкия Теодор

Съпругата на Део направи погача на малкия Теодор. Мариана и Деян станаха родители за втори път точно на празника на влюбените Свети Валентин. Хубавата новина съобщиха щастливите родители в официалните си профили в социалните мрежи.

„Днес се запознах с една от най-големите ми любови! Добре дошъл, Теодор!“, написа Мариана, за да съобщи за появата на втората си рожба на своите фенове и приятели. „Заформяме отбор! Добре дошъл, Теодор!“, написа и Део, за да приветства втория си син.

Въпреки трудната втора бременност съпругата на Део вече държи в ръцете си своето малко съкровище и всички притеснения са далече зад гърба й.

Малчуганът вече навърши 40 дни и Мариана му организира приказно парти. Избраните цветове за погачата на Теодор са бяло, сребристо и различни нюанси на синьо. А гостите са се радвали на вкусни тематични сладкиши обагрени в тези цветове. Меденки с името на малчугана, френски макарони и кексчета са само малка част от тях. За празника на Теодор не е липсвала и торта, украсена с конче, което очевидно е било основен мотив в украсата, както се вижда от споделените снимки. Уникални рамки със снимки на малчугана също допълваха украсата на неговата погача. „Добре дошли! Погачата на Теодор!“, упътваше гостите красива табелка и ги подканяше да влезнат в детския център, където се е провело събитието.

Мариана е събрала свои приятелки за празника на малкия Теди, както изисква традицията, за да го орисат и да му пожелаят само хубави неща. Щастливата майка получи много поздравления за празника на втория си син от своите фенове и почитатели в мрежата. Тя направи съпричастни и последователите си към празника на Теодор като сподели снимки от тържеството. „Орисано бебе“, написа съпругата на Део към един от кадрите, качен от нея в официалния й профил с социалната мрежа Инстаграм.

Орисаха второто бебе на Мариана и Део сн. Инстаграм

Орисаха второто бебе на Мариана и Део сн. Инстаграм

Мариана и Теодор са получили и много подаръци от гостите на партито.

Погача на Теодор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар