Кралицата избира име за бебето на Меган и Хари (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет избира името за бебето на Меган и Хари

Меган и Хари привидно може да имат свободата да правят каквото искат, но това съвсем не е така. Кралската двойка се оказва затворена в много по-строги рамки, отколкото изглежда отстрани.

Двамата не могат да изберат сами дори името на детето си. Както става ясно от последните разкрития, двойката влюбени ще трябва да се съобразява с мнението на кралицата.

Елизабет винаги е била либерална баба, но подобно на Кейт и Уилям, Меган и Хари също попадат под ударите на кралския закон за децата. Според него, наследниците им могат да бъдат отнети от кралицата и тя да ги отглежда, ако прецени, че за тях не се полагат подобаващи грижи. Законът от години не се спазва фактически, но това не означава, че ако не сметне за необходимо настоящият или бъдещият владетел на страната не може да се намеси.

Името на детето също е нещо, което трябва да бъде одобрено от кралицата. Дори тази малка свобода е отказана на съпрузите, както и на техните роднини. Като пряк наследник на трона, макар и вече в дълбок резерв, Хари продължава да е под ударите на безмилостните кралски протоколи.

Кралицата има право да даде титла на бъдещия наследник или наследница, като пренебрегне решенията на Меган и Хари по въпроса. Много е възможно новата американска херцогиня да приеме подобна чест, въпреки че съпругът й не е фен на подобни неща.

Кралицата избира име за бебето на Меган и Хари сн. You Tube

Кралицата избира име за бебето на Меган и Хари сн. You Tube

Иначе двойката вече се готви за предстоящото раждане, което се очаква до дни. Предполага се, че бебето ще е момиче, а като имена се спрягат Мери, Виктория, Елизабет, Даяна, Алис и Изабела. Ако пък бебето е момче, то Едуард и Джеймс, както и Филип са имената, на които залагат британците и букмейкърите. Предстои да видим как ще се казва новият наследник съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар