Ваканцията на Тифани Тръмп в Белград – 25 бона

Гласувайте за статията

Тайното пътуване на Тифани Тръмп до Сърбия е струвало 25 000 долара

25 000 долара е струвала ваканцията на Тифани Тръмп в Белград. Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп бе на частно посещение на Балканите и избра Сърбия за своята почивка.

Пътешествието й из столицата на страната обаче е излязла солено на първата дъщеря на Америка. Тифани е пръснала около 25 000 долара, при това само за нощувки, храна и забавления.

Остава в тайна колко са били разходите за билет, както и за охрана. Все пак президентската дъщеря е трябвало да ангажира и охранители, особено след като се разбра, че е в страната и бе преследвана от папараци. Тифани отседнала в един от най-луксозните хотели в Белград, където нощувката започва от 200 до 1450 долара.

Гаджето на Тифани, Майкъл Булос се е ползвал със същите привилегии като нея. И двамата били под защитата на тайните служби и на местни охранителни агенти, които се грижели за безопасността й.

Цялата ваканция на госпожицата струвала 25 000 долара на американските данъкоплатци. Въпреки че семейство Тръмп няма проблем да поеме разходите, държавния департамент е разпоредил всякакви пътувания на членовете на първото семейство да се гледат под лупа. И да се плащат от бюджета.

Освен това служителите от сикрет сървис също са на държавна заплата. Така че не е изненадващо, че след това пътуване, Тифани е получила сериозно мъмрене от баща си и се старае да не се показва много, много пред камерите. Особено след слуховете, че е избягала в Сърбия, за да се омъжи тайно за новата си любов.

Ваканцията на Тифани Тръмп в Белград - 25 000 долара сн. Инстаграм

Ваканцията на Тифани Тръмп в Белград – 25 000 долара сн. Инстаграм

Що се отнася до останалите членове на семейство Тръмп, като цяло наследниците на американския президент се стараят да не злоупотребяват с положението си. Дори и Иванка Тръмп, която като съветник на баща си има повече привилегии от останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар