Нов скандал в Холивуд: Пияният Никълъс Кейдж анулира брака си, не помни да се е женил

Гласувайте за статията

Холивудската звезда Никълъс Кейдж се напи и се ожени

Актьорът Никълъс Кейдж спретна наистина зрелищно представяне на папараците в Лас Вегас, когато се появи пиян на сватбата си. Звездата от „Да изчезнеш за 60 секунди“ успя да се разведе с рекордна скорост, след като реши, че приятелката му се жени за него, само за парите му. Дори нещо повече – той заяви, че е бил пиян и не е могъл да подпише документите за брак.

Бракът на двойката се счита за невалиден, след като актьорът подаде молба за експресен развод с приятелката си Ерика Койке. По думите му той е бил в нетрезво състояние и дори не помни да е присъствал на церемонията, а още по-малко да е казал заветното „Да“.

Актьорът твърди, че и двамата са били твърде пияни, за да отговарят за действията си, но освен това той не е присъствал на церемонията. Адвокатите на актьора твърдят, че двамата са стигнали до състояние на интоксикация, така че не може да се счита, че са се оженили в пълно съзнание и са подписали документите с пълна отговорност.

Адвокатите на Кейдж твърдят, освен това, че Койке не е споделила с актьора факта, че има връзка и с друг мъж. Нито го е информирала, че той е с криминално минало.

Церемонията е била преди няколко дни, като Кейдж е кандидатствал за брак в крайно нетрезво състояние. Актьорът дори не помнел да е присъствал на церемонията, а след това все пак приел, че се е оженил. Час по-късно с новоизпечената му съпруга били забелязани да си крещят в местно казино. В крайна сметка съпрузите се развеждат само четири дни след пияната венчавка.

Пияният Никълъс Кейдж се ожени и разведе за рекордно време сн. You Tube/TMZ

Пияният Никълъс Кейдж се ожени и разведе за рекордно време сн. You Tube/TMZ

Междувременно адвокатите на Кейдж се канят да го разведат за четвърти път. И все още не е ясно, дали новата му съпруга ще отиде на съд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар