Стана ясно защо Диляна Попова беше на Малдивите без Блатечки

Стана ясно защо Диляна Попова беше на Малдивите без Блатечки
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова прекара незабравими дни на Малдивите

Малко след като стана ясно, че Асен Блатечки се е върнал при Диляна Попова, моделката отпраши за Малдивите. Фактът, че любимият мъж не я придружи на екзотичната ваканция стана повод за слухове, че двамата отново са се разделили.

Но всъщност стана ясно каква е била причината за пътуването на красавицата. Тя е била в командировка и поради тази причина Блатечки не е бил с нея. Заради ангажимент към роден бранд за очила, моделката е пътувала до екзотичната дестинация. Там е заснела цяла фотосесия с продуктите от новата колекция на бранда.

На фона на лазурно безкрайно море и приказно синьо небе, любимата на Асен Блатечки позира по бански и модерни очила. Известният фотограф Костадин Кръстев – Коко е успял да запечата уникални кадри със синеоката моделка, пише ПИК.

Въпреки слуховете, че се е събрала с Асен Блатечки, Диляна Попова упорито пази мълчание за личния си живот. Моделката отказа да коментира слуховете и единствено заявява лаконично, че всичко се случва в подходящия момент.

Връзката й с актьора започна преди шест години по време на снимките на „Стъклен дом“. След като Диляна Попова забременя, Асен Блатечки напусна съпругата си Катя. Но малко след раждането на Борил, той се върна при първото си семейство.

От три месеца актьорът дели един покрив с майката на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар