Ева Веселинова скочи на Кубрат Пулев

Ева Веселинова скочи на Кубрат Пулев
5 (100%) 1 vote

Ева Веселинова захапа Кубрат Пулев

Целувката на Кубрат Пулев с репортерката Джени Суши продължава да е сред най-коментираните теми. В продължение на няколко дни не само у нас, но и по света темата продължава да се коментира.

Около тази случка се вдигна много шум и вероятно боксьорът няма да се размине без тежки последствия. Тази изцепка може да му коства кариерата. Днес стана ясно, че лицензът му в Калифорния е замразен.

За да се защити Кобрата трябва да присъства на следващото заседание на комисията, което е насрочено за 14 май. Там ще бъде и скандалната репортерка, която си е наела един от най-добрите адвокати. Със защитата на Джени Суши ще се заеме Глория Оред, пише Марица.бг.

Гала и нейните ко-водещи също коментираха скандала. Кристина Патрашкова заяви, че Джени Суши очевидно е голяма палавница, но това не оправдава любимия на Андреа.

Колежката й Ева Веселинова се оказа доста крайна в изказването си. Тя недоумява защо всички българи защитават Кобрата и никой не се поставя на мястото на родителите на Джени. Ева се обърна към зрителите с въпрос как биха реагирали, ако това се случи на тяхната дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар