Елена Йончева тъне в невиждан лукс

Гласувайте за статията

Елена Йончева е собственичка на три апартамента в столицата

Елена Йончева, която наскоро се сдоби с обвинение за пари, е горд собственик на три апартамента в столицата. Имотите на социалистката са на стойност 2 милиона лв.

Един от апартаментите на бившата журналистка се намира в столичния квартал „Красно село“. Имотът е тип мезонет и само за обзавеждането му е пръснато цяло състояние. Луксозният апартамент се намира на последния етаж в модерна кооперация. Парцелът, върху който сградата е построена, е собственост на дядото на Елена Йончева.

Преди време фамилията на депутатката решила да даде парцела на строителна фирма. В замяна на това Елена Йончева, нейната майка и нейния брат се сдобили с жилища в новата кооперация. Интересното в случая е, че жилището на Йончева е в пъти по-голямо от апартаментите на останалите й роднини.

Всекидневната на социалистката е с площ на средностатистическа тристайна панелка. Най-атрактивната част от апартамента на Елена Йончева е терасата, която прилича на истинска градина. Заслугата за това е изцяло на съпруга на депутатката – младият архитект Пламен.

Цялата тераса е покрита с висока ограда и буйна растителност, която не позволява любопитните погледи да надникнат в райското кътче на бившата съпруга на Сергей Станишев, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар