Любо Нейков пръсна цяло състояние в памет на покойната си родителка

Любо Нейков пръсна цяло състояние в памет на покойната си родителка
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков почете паметта на покойната си майка

Година след смъртта на майка си, Любо Нейков все още не е намерил сили да преживее трагедията. Комикът е съсипан и не може да повярва, че любимата му майка вече не е сред живите.

Той почете паметта на родителката си по подобаващ начин. Известният актьор поръча паметник за гроба й, за който пръсна цяло състояние. Запознати коментират, че Любо Нейков е платил 10 000 лв за надгробна плоча. Монументът ще бъде монтиран в деня на годишнината от смъртта на Цеца Нейкова.

Тогава Любо Нейков ще се прибере в родния Червен бряг заедно с баща си. Възрастният мъж прекара зимата при сина си в столицата, тъй като здравословното му състояние изисква постоянни грижи.

Бащата на Любо Нейков страда от високо кръвно. След загубата на любимата жена, състоянието му рязко се влошило. Той също не може да приеме загубата и не желае да се прибере в дома си в Червен бряг, тъй като жена му вече не е там.

Запознати коментират, че Любо Нейков гледа родителите си като писани яйца. Докато майка му беше жива, той пътуваше при първа възможност до Червен бряг. Комикът не пропускаше празник, в който да не е до родителите си. Покойната Цеца обожавала внучка си и снаха си, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар