Божидар Лукарски с нова любов

Божидар Лукарски с нова любов
5 (100%) 1 vote

Божидар Лукарски се носи на крилете на любовта с нова жена

Божидар Лукарски отново откри любовта. Бившият лидер на СДС емигрира заради новата си изгора. Този път той не допусна предишната грешка и започна връзка с жена на неговите години. Бившият политик си стегна куфарите и замина за Америка. В основата на решението му да напусне страната е неговата нова любима.

След кат се убедил, че връзката им е сериозна, той взел решението да емигрира. Установяването зад граница не е проблем за Божидар Лукарски, тъй като той разполага със солидни спестявания.

Бившият лидер на СДС се е установил в Калифорния, тъй като любимата му живее и работи там. Той дори се изяви като коментатор на мача с Кобрата, но не само заради присъствието си двубоя.

Лукарски не е просто почитател на Пулев, но и запален по бокса. Веднага след пристигането си в Калифорния, той се записал в неговия клуб.

Бившият политик редовно ходи на тренировки. Той се чувства много добре на ринга и не крие, че този спорт го разтоварва.

През последната година синият политик претърпя поражения не само в професионален, но и в личен план. Малко след като се отказа от поста си под натиска на недоволните си съпартийци, Божидар Лукарски преживя и тежък развод, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар