Мария Силвестър лъсна в афера с колега

Мария Силвестър лъсна в афера с колега
5 (100%) 1 vote

Според мълвата Мария Силвестър има интимна връзка с колега

Още преди година Мария Силвестър хвърли бомбата, че в живота й има нов мъж. За пръв път след раздялата си със Силвестър Силвестров тя говори за личния си живот. Но водещата не даде подробности за новия си любим.

Скоро тя реши да открехне завесата на личното си пространство и публикува снимка на мъжа до нея. От фотоса се вижда, че мачото има татуировка и изглежда много по-млад от водещата. Мъжът от снимката е копие на колегата на Мария от „Бригада нов дом“ Влади Караджов, пише Хот арена.

Приближени до синеоката водеща побързаха да опровергаят тези твърдения, заявявайки че тя няма нищо общо с колегата си. Според тях става въпрос за съвпадение и не отричат, че новият любим на Мария Силвестър прилича поразително много на Влади Караджов.

Преди време също се заговори, че водещата е интимна с колегата си. Тогава тя побърза да опровергае тези твърдения. Но публикациите на Влади в мрежата показват друго. Той публикува снимка, на която е ограден от две красавици. От едната му страна е Мария Силвестър, а от другата мистериозна блондинка. На снимката и двете дами го целуват.

Покрай снимките на предаването чаровната водеща доста се сближи със симпатичния Влади, който е любимец на женската част от аудиторията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар