Ева Веселинова скандализира с разкритие за личния си живот

Ева Веселинова скандализира с разкритие за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Ева Веселинова разбуни духовете с разкритие за личния си живот

Ева Веселинова скандализира с разкритие за личния си живот. Блондинката коментира появата си с мъжки дрехи. Тя заяви с усмивка, че не го е направила, защото това е модерно и се чувства по-добре в мъжки костюм. Водещата сподели, че когато се появява с мъжки дрехи, го прави по принуда. Тя поясни, че това означава, че не е спала у дома.

Разкритието й разбуни духовете и стана причина за упоритата мълва, че ко-водещата на Гала върти тайна любов със заможен грък. Ако се вярва на слуховете, новият любим на блондинката е луд по нея и постоянно я изненадва със скъпи почивки и луксозни подаръци, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Според мълвата, настоящият любим на водещата от Сливен е тв продуцент. Но той не желае да афишира връзката си с блондинката, тъй като е семеен.

От самото начало на връзката си с него Ева Веселинова е наясно с този факт, но няма нищо против връзката им да остане в тайна. Тази ситуация я устройва и тя няма никакви намерения да се раздели с богатия грък заради семейството му.

Наскоро се появи и слух, че Ева Веселинова ще остане без работа. В основата на това твърдение са негативните коментари в мрежата по адрес на амбициозната блондинка и изявата й като коментатор в предаването на Гала.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар